Bende Tek başıma evimden yazıyorum
bayram boyunca tek başıma evdeyim Evde Tek Başına 8 i çevireceğimde 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Tek başıma evimden yazıyorumbayram boyunca tek başıma evdeyim Evde Tek Başına 8 i çevireceğimde
![]()
Sizler tatile geliyorsunuz buralara, bizler sizler için çalışıyoruz. Neyse Allah kısmet eder ise kışın Uludağ kayak merkezinden resimlerimi çeker gönderirim bende siz çalışırken..
Buyur gel Karasu'ya Kubicimevde oturma miskin miskin bi karadeniz havası aldırayım sana, misafir edeyim
![]()
Adamsın Abi adaaamAllah razı olsun çok Teşekkürler inş birgün gelirim
Hayırlı yolculuklar Hakkı bey, Allah yolunuzu açık etsin. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Günaydın, hayırlı sabahlar RFC...
Tatilden yazıyorum...![]()
Günaydın Ailem Herkese iyi tatiller
Adamsın Abi adaaamAllah razı olsun çok Teşekkürler inş birgün gelirim
Çok teşekkür ederim Aykut bey, Allah razı olsun herşey için.12 3
Nereye kaçtın yine habersiz habersiz.ıslık
Günaydın sanada Onur. Teşekkürler.
Bir adamın dibi de ben alayım Kubilay. Gel Konya'ya sana etliekmek yedireyim, Meramda çay keyfi yapalım.qw
Buyur gel Karasu'ya Kubicimevde oturma miskin miskin bi karadeniz havası aldırayım sana, misafir edeyim
![]()
Tarihleri gönder Aykut abi, bende o tarihlere rezervasyon yapayım :aytuğ
![]()
Tarihleri gönder Aykut abi, bende o tarihlere rezervasyon yapayım :aytuğ
herkese iyi bayramlar, iyi tatiller şimdiden! pasaklı'nın ogs si hgs si yok malum bayramda bir köprüyü geçirsem mi diyorum![]()