RFC nin Abisi Doğum Günün Kutlu Olsun :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Taniştiğim Günden Beri Gerek Bana Olsun , Gerek Yeni Gelen Arkadaslara Sürekli Abilik Yapan , Hiç Bir Yardimini Esirgemeyen , Her Türlü Desteği Verip Evinin Kapilarini Bile Bizlere Acan ,Benim İçin Çok Degerli Olan Murat Abim

Doğum Günün Kutlu Olsun , Nice Senelere ... birthday

10917302_10153047663033674_6646620414624568105_n.jpg

Seviliyosun Abim , İyiki Tanimisiz Seni ..

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun abi.:)

Doğum günün kutlu olsun Muradım , sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı , mutlu yeni yaşlar dilerim ..

Nice mutlu ve huzurlu yıllara Murat'ım, iyi ki varsın kardeşim. Allah uzun ömürler versin inşallah :eyv

Nice mutlu senelere sağlık ve huzurla Brother'ım... :eyv

Nice mutlu senelere abi doğum günün kutlu olsun birthday

Nice mutlu senelere :)

birthdayNice mutlu senelere Muratım, Alllahım yeni yaşında herşeyi gönlüne göre versin. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılarınla dopdolu yıllar dilerim.:bravo

Taniştiğim Günden Beri Gerek Bana Olsun , Gerek Yeni Gelen Arkadaslara Sürekli Abilik Yapan , Hiç Bir Yardimini Esirgemeyen , Her Türlü Desteği Verip Evinin Kapilarini Bile Bizlere Acan ,Benim İçin Çok Degerli Olan Murat Abim

Doğum Günün Kutlu Olsun , Nice Senelere ... birthday

10917302_10153047663033674_6646620414624568105_n.jpg

Seviliyosun Abim , İyiki Tanimisiz Seni ..

Beni çok mutlu ettin tayfunum allah razı olsun gece hazırlamışsın sabah uyanınca bunu görmek moral verdi bana. Hepinizden allah razı olsun umarım daha nice güzel seneler geçiririz kolkola :eyv

Geri