• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

RFC nin Abisi Doğum Günün Kutlu Olsun :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Taniştiğim Günden Beri Gerek Bana Olsun , Gerek Yeni Gelen Arkadaslara Sürekli Abilik Yapan , Hiç Bir Yardimini Esirgemeyen , Her Türlü Desteği Verip Evinin Kapilarini Bile Bizlere Acan ,Benim İçin Çok Degerli Olan Murat Abim

Doğum Günün Kutlu Olsun , Nice Senelere ... birthday

10917302_10153047663033674_6646620414624568105_n.jpg

Seviliyosun Abim , İyiki Tanimisiz Seni ..
​

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun abi.:)

Doğum günün kutlu olsun Muradım , sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı , mutlu yeni yaşlar dilerim ..

Nice mutlu ve huzurlu yıllara Murat'ım, iyi ki varsın kardeşim. Allah uzun ömürler versin inşallah :eyv

Nice mutlu senelere sağlık ve huzurla Brother'ım... :eyv

Nice mutlu senelere abi doğum günün kutlu olsun birthday

Nice mutlu senelere :)

birthdayNice mutlu senelere Muratım, Alllahım yeni yaşında herşeyi gönlüne göre versin. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılarınla dopdolu yıllar dilerim.:bravo

Taniştiğim Günden Beri Gerek Bana Olsun , Gerek Yeni Gelen Arkadaslara Sürekli Abilik Yapan , Hiç Bir Yardimini Esirgemeyen , Her Türlü Desteği Verip Evinin Kapilarini Bile Bizlere Acan ,Benim İçin Çok Degerli Olan Murat Abim

Doğum Günün Kutlu Olsun , Nice Senelere ... birthday

10917302_10153047663033674_6646620414624568105_n.jpg

Seviliyosun Abim , İyiki Tanimisiz Seni ..
​

Beni çok mutlu ettin tayfunum allah razı olsun gece hazırlamışsın sabah uyanınca bunu görmek moral verdi bana. Hepinizden allah razı olsun umarım daha nice güzel seneler geçiririz kolkola :eyv

Geri