RFC'ın Google'dan Silinmesi Hakkında Önemli Açıklama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RFC yolundan şaşmadı şaşmaz ve şaşırtamazlar ne derler kendi eden kendi bulur o yüzden
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Büyük geçmiş olsun ailemize. Derede yüzdük denizdemi boğulacaz USTA, insanlara aşırı güvenmek bizim iyi niyetimizden kaynaklanıyor. Haberlerden problem çıktı diyince yayınladığım haberlere link vermiştim, onlardan diye kendimi yiyordum. Bunla geçmiş olsun. Biz yolumuza devam edelim, onlar dışarıdan bize bakıp sinirlerinden..........

İşte bu herşeye değer:eyv

Çocukça işler... Geçmiş olsun RFC.

Büyük geçmiş olsun ailemize. Derede yüzdük denizdemi boğulacaz USTA, insanlara aşırı güvenmek bizim iyi niyetimizden kaynaklanıyor. Haberlerden problem çıktı diyince yayınladığım haberlere link vermiştim, onlardan diye kendimi yiyordum. Bunla geçmiş olsun. Biz yolumuza devam edelim, onlar dışarıdan bize bakıp sinirlerinden..........
Tedbir amaçlı olarak bazı konuları kaldırmıştım,sağlık olsun bu sayede database rahatlamış oldu kardeşim...

karaktersizlikten başka bişey değil..birileriyle tartışabilirsin istemediğin şeyler olabilir ama bunu yapmamak lazımdı. bu foruma hergün yüzlerce kişi giriyo , insanlar araçlarıyla ilgili problemler konusunda bu siteden faydalanıyo, bilgi alıyo, iyi niyetli bi siteye sen bu şekilde bi davranış sergiliyosan başta dediğim gibi karakter yoksunusun demektir.

geçmiş olsun

Çok bağnaz ve yobaz insanlarmış. Ben siteye yeni üye olduğumda hepsi de bu sitedeydi. Ama bu kadar cahil insanlar olacaklarını tahmin etmemiştim. Sadece insan olmak yetmiyor. ADAM olmak lazım ADAM...

Usta bu tip insanları Allah günlük hayatımızda karşımıza çıkarmasın İnşallah. Bu tip insanlar, iyiyken çok iyidir ancak araya soğukluk girdiği anda YILAN gibi sokmaya çalışırlar. Köpek bile sadıktır, kendisine mama (Yetki) veren eli ısırmaz. Ve bu tip insanlar hayatları boyunca hiçbir konuda, iş hayatı dahil başarılı olamazlar. Efendi gibi gidiyorsan git, zamanında sana güvenmiş, inanmış olan bu insanların tekerine çomak sokma!!!Unutma, senin de bir tekerin var, birgün sokarlar o çomağı adamın....... sitesine!!!:asabi La havle diyorum, bayramlık ağzımı daha fazla açmak istemiyorum!!!

durumun düzeltilmiş olması sevindirici bende bir an olsun şaşırmıştım googleda arayıp bulamayınca, bunu yapanlarda en kısa zamanda cezalarını bulur umarım, yeni kurduğu forumdada dikiş tutturamazlar inş :D

Bugün itibariyle site google da eski haline döndü hatta yaptığımız eklemelerle daha iyi olacagını düşünüyorum.

Bu. Vesile ile aldığımız bilgilere göre;

Renaultfanclub Google da ;

1.800.000 kere görüntülenmiş
75.000 kere de tıklanıp aiteye girilmiştir.
Ayrıca günluk renaultfanclub icerisinde 2500 sayfa islem gormektedir

Takdir artık sizin :)

Geri