Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arabam salı günü gelecek. Araca ekstra ses sistemi takmaya gerek varmı sizde. Ses düzeyi ve kalitesi nasıl ? Ona göre güzel bir sistem almayı düşünüyorum bugün. Teşekkürler.
kendinin deneyip karar vermen daha doğru bence. forumdaki bazı arkadaşlar ben dahil memnun, ama memnun olmayanda çok var. ne istediğine ve ne beklediğine bakar. sonuçta görüntüsü güzel ama standart bir ses sitemi. yanlız, araç joy ise arkada kabin olmadığı için pek tatmin edici olmuyor.
Araç ses sistemi orta şeker bir düzeyde kulaklarınızı tatmin edeceğinden eminim şayet ben kesinlikle ses sistemi yapmak istiyorum derseniz'de öncelik olarak aracınızın belli nedenlerden dolayı garanti dışı kalacağınıda unutmayınız
Clio 4 klübümüzde size yardımcı olucak konular mevcut dilerseniz konu başlıklarını takip ederek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz..
Arkadaşlar arabam salı günü gelecek. Araca ekstra ses sistemi takmaya gerek varmı sizde. Ses düzeyi ve kalitesi nasıl ? Ona göre güzel bir sistem almayı düşünüyorum bugün. Teşekkürler.