Ses sistemi için yardım istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selim_tr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Laguna 1 aracımda pioneer deh-3350 Teyp var bagaj kısmında iki adet pioneer ts-a6964s (galiba koaksiyal) hoparlör var ön kapılara ve konsoldaki Twitterlara hoparlör arıyorum ama ne kullanacağım bilmiyorum olabildiğince temiz gürültüsüz berrak bir ses istiyorum galiba kapılara komponent almam gerekli. Bu sisteme uyacak bir hoparlör söyler misiniz fiyat iki kapı hoparlörü için 250 liraya kadar çıkabilirim bir de bu sistem için hangi Kabloları kullanmalıyım arabada şuan basit elektrik kablosu var lehim bile yapılmamış
Ben amfi kullanmak istemiyorum yüksek sesi çok istemiyorum temiz ses olsun yeter.

Bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum.

Yardım edecek bilgi sahibi arkadaşlar bekleniyor

Laguna 1 aracımda pioneer deh-3350 Teyp var bagaj kısmında iki adet pioneer ts-a6964s (galiba koaksiyal) hoparlör var ön kapılara ve konsoldaki Twitterlara hoparlör arıyorum ama ne kullanacağım bilmiyorum olabildiğince temiz gürültüsüz berrak bir ses istiyorum galiba kapılara komponent almam gerekli. Bu sisteme uyacak bir hoparlör söyler misiniz fiyat iki kapı hoparlörü için 250 liraya kadar çıkabilirim bir de bu sistem için hangi Kabloları kullanmalıyım arabada şuan basit elektrik kablosu var lehim bile yapılmamış
Ben amfi kullanmak istemiyorum yüksek sesi çok istemiyorum temiz ses olsun yeter.

Bilgim olmadığı için sizden yardım istiyorum.

Kardeşim ts ler zaten 400watt Kapı kolonların için PİONEER TS 1314 200 WAT 13 CM HOPARLÖR bunu önerebilirim ama anfisiz çok net ses alamazsın gibi me geliyor tücki deh 3350 de bildiğim kadarıyla 45 50 watt arası bişey inceden bi anfi koy sen bana sorarsan

Araba öyle çok matah bir araba değil amfi de almaya kalkarsam masraf çok artar ben sadece Teyp ile halletmek istiyorum.

Teyp 50wat. Hoparlör 400 WAT olunca Teyp yetersiz mi kalıyor?

ya o hoparlörü takıp 30 tl lik hoparlör koy. ya da amfi al. teyp çok ısınır. zaten pionerler dandik artık, edison falan 100 tl ye amfi al tamamdır.

aracın matahlığı değil söz konusu senin başına gelebilecekler.. harcayacağın para taş çatlasın 300 400 tl teyp in bildiğim kadarıyla direk anfi ile uyumu war 100 150 tl anfi fiyatları 500 yada 750 watt anfi işini görür..

illaki amfi al diyorsanız alırım arkadaşlar ben temiz ses istiyorum ve durumdan hiç anlamıyorum acaba bana marka MODEL tavsiyesinde bulunabilir misiniz

Peki bu amfiyi aracın gizli bir yerine koysam ortada görünmese ısınır mı?

Bir de her arabada amfi yok ama Teyp 4 hoparlörü rahatça kaldırıyor bu nasıl oluyor? Yanlış anlamayın ama müzik sistemlerinden hiç anlamıyorum

Bilgi alabileceğim bol bol okuyabileceğim bir konu Site var mı?
Şuan sadece arka Hoparlörler çalışıyor ve ses arkadan gelince pek de güzel olmuyor

Geri