14 Ara 2018 #1 blackdiamond Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2012 Mesajlar 295 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 32 Silecek almak isteyip de kararsız olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı da ölçüsüne göre 15-20 tl civarında.
Silecek almak isteyip de kararsız olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı da ölçüsüne göre 15-20 tl civarında.
14 Ara 2018 #2 tanseler Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Tem 2015 Mesajlar 4,375 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Yaş 43 blackdiamond' Alıntı: Silecek almak isteyip de kararsız olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı da ölçüsüne göre 15-20 tl civarında. Genişletmek için tıkla ... Markasına ve fiyatına pek bakmıyorum her sene kış başlangıcında bir çift alıp değiştiriyorum. 30-40 lira oluyor genelde. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
blackdiamond' Alıntı: Silecek almak isteyip de kararsız olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı da ölçüsüne göre 15-20 tl civarında. Genişletmek için tıkla ... Markasına ve fiyatına pek bakmıyorum her sene kış başlangıcında bir çift alıp değiştiriyorum. 30-40 lira oluyor genelde. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14 Ara 2018 #3 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,321 Tepkime puanı 5 Puanları 38 Bende 2 sene önce RBW marka aldım güzel memnunum fiyatı da uygun.
14 Ara 2018 #4 hosabyasin Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 blackdiamond' Alıntı: Silecek almak isteyip de kararsız olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı da ölçüsüne göre 15-20 tl civarında. Genişletmek için tıkla ... Tekzen den ben de almıştım ama çabuk sertleşip ses yapmaya başlamıştı
blackdiamond' Alıntı: Silecek almak isteyip de kararsız olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Fiyatı da ölçüsüne göre 15-20 tl civarında. Genişletmek için tıkla ... Tekzen den ben de almıştım ama çabuk sertleşip ses yapmaya başlamıştı