Silecekleri çıkarmak isterken plastiği kırıldı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gowlet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gowlet

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Arkadaşlar sileceklerimi sökmeye çalışırken üzerinde ok bulunan plastik kısım kırıldı. O kadar video izledim silecek söküp takmayı bir beceremedim nasıl halledebiliriz bu durumu?

Aynısı dün benimde başıma geldi sanırım ısı değişikliğinden dolayı hassaslaşmış. Kırıldıktan sonra sileceği sıkıca tutup ters yöne doğru çekerseniz çıkıyor. Bilginiz olsun

Aynısı dün benimde başıma geldi sanırım ısı değişikliğinden dolayı hassaslaşmış. Kırıldıktan sonra sileceği sıkıca tutup ters yöne doğru çekerseniz çıkıyor. Bilginiz olsun
Uğraştım ama beceremedim..

bakalım ben becerebilecek miyim, ben de silecek aldım yeni geldi ama arabanın üzerindekilerin kışı çıkarmasını bekliyorum biraz daha sert soğuklardan sonra değiştirmeyi düşünüyorum en azından.

bakalım ben becerebilecek miyim, ben de silecek aldım yeni geldi ama arabanın üzerindekilerin kışı çıkarmasını bekliyorum biraz daha sert soğuklardan sonra değiştirmeyi düşünüyorum en azından.

Valla benimkiler acayip ses yapıyordu kaldırıp baktığımda silikonların delik deşik olduğunu gördüm.

Arkadaşlar bu okların bulunduğu kısmı kırıp yukarı çekince direkt çıktı. Değişimi yaptım.

Geri