Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sileceklerimi sökmeye çalışırken üzerinde ok bulunan plastik kısım kırıldı. O kadar video izledim silecek söküp takmayı bir beceremedim nasıl halledebiliriz bu durumu?
Aynısı dün benimde başıma geldi sanırım ısı değişikliğinden dolayı hassaslaşmış. Kırıldıktan sonra sileceği sıkıca tutup ters yöne doğru çekerseniz çıkıyor. Bilginiz olsun
Aynısı dün benimde başıma geldi sanırım ısı değişikliğinden dolayı hassaslaşmış. Kırıldıktan sonra sileceği sıkıca tutup ters yöne doğru çekerseniz çıkıyor. Bilginiz olsun
bakalım ben becerebilecek miyim, ben de silecek aldım yeni geldi ama arabanın üzerindekilerin kışı çıkarmasını bekliyorum biraz daha sert soğuklardan sonra değiştirmeyi düşünüyorum en azından.
bakalım ben becerebilecek miyim, ben de silecek aldım yeni geldi ama arabanın üzerindekilerin kışı çıkarmasını bekliyorum biraz daha sert soğuklardan sonra değiştirmeyi düşünüyorum en azından.