Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direksiyonun sol tarafında bulunan far açma kolunun üzerinde bulunan düğmeyi ileri doğru 1 defa çevirirsen ön sis farları, ikinci defa çevirirsen de arka sis farı yanar kardeşim, hayırlı olsun aracın
iyi akşamlar abicim kusura bakma rahatsız ediyorum dün 2010 model symbol aldık sis farını açınca park lambasıda yanıyor abi gündüz sadece sis farını açmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim
iyi akşamlar abicim kusura bakma rahatsız ediyorum dün 2010 model symbol aldık sis farını açınca park lambasıda yanıyor abi gündüz sadece sis farını açmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim abi
iyi akşamlar abicim kusura bakma rahatsız ediyorum dün 2010 model symbol aldık sis farını açınca park lambasıda yanıyor abi gündüz sadece sis farını açmak için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim abi
Renault 9 -19 -11-21-25 gibi araçların ön/arka sis farları kısa hüzmeli farlar ile devreye girer .
Renault Megane1 -2-Symbol-Clio-Laguna vs. vs. gibi araçların ön sis farları parklar ile beraber , arka sis lambası park+ön sis açıkken yada kısalar açıkken açılabilir .