skoda superb

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anil055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşımın babasında scoda octavia var 1.6 dizel dsg şanzuman en boş modeli. O bile boş olmasına rağmen gerçekten çok rahat bir araç. Gerek iç konfor gerek hızlanma yol tutuşu gerçekten çok güzel. (arkadaşımda ehliyet yoktu babası bana veriyodu arabayı gezmeye giderken :D ) Geçen benim araca folyo yapılırken geldi superb'nin beyazı.. Yani diyecek söz yok araca. Bizdede passat vardı zaten passat ayarında araba.. Kusursuz bi araç diyebiliriz :)

ben kullandım on numara bi araç. acayip geniş resmen gemi gbi çokta konforlu şiddetle tavsıye ederm

benim fluencede 2010 model nisan trafiğe çıkışlı. yani 2013 nisanda 3 yıllık garanti süresi doluyor. ondan sonra cepten değiştirmek gerekecek direksiyon derisini vb :D bu yüzden satıp superb mi alsam bir dahaki yaza :D bende araca hasta kaldım en yakın zamanda deneme sürüşüne gideceğim. fakat anlamadığım bir konu daha var. sahibindende bakıyorum bu araçların çoğu doğu tarafında. acaba neden diyorum. soğuk havayamı dayanıklı :D yoksa yolları bozuksa doğunun, superb'in takımlarımı sağlam :D bi anlam veremedim. paso van erzurum hakkari arada tek tük trabzon falan var. ama genelde doğudaki vatandaşlarımız almış aracı. servis ağımı geniş acaba o taraflarda

benim fluencede 2010 model nisan trafiğe çıkışlı. yani 2013 nisanda 3 yıllık garanti süresi doluyor. ondan sonra cepten değiştirmek gerekecek direksiyon derisini vb :D bu yüzden satıp superb mi alsam bir dahaki yaza :D bende araca hasta kaldım en yakın zamanda deneme sürüşüne gideceğim. fakat anlamadığım bir konu daha var. sahibindende bakıyorum bu araçların çoğu doğu tarafında. acaba neden diyorum. soğuk havayamı dayanıklı :D yoksa yolları bozuksa doğunun, superb'in takımlarımı sağlam :D bi anlam veremedim. paso van erzurum hakkari arada tek tük trabzon falan var. ama genelde doğudaki vatandaşlarımız almış aracı. servis ağımı geniş acaba o taraflarda
Bizim doğu insanı böyledir gösterişi ucuza mal eder :D Ama bindimide harbiden en iyisine biner :D Bu ülkenin zenginlerinin çoğu doğulu bence zaten... Ve böyle lüx bir aracın plakasının sonu 44 ise tesadüf değildir. Kesin Malatya'lıdır. Plaka hastalığı var adamlarda :D

Geri