Kesinlikle çok şık bi paket...
Bu paketin tek hoşuma gitmeyen tarafı jantları...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle çok şık bi paket...
Abi senin Flu çok harika görünüyor yav hayran kaldım. Allah kaza bela göstermesin inşallahKesinlikle çok şık bi paket...
Allah razı olsun. Bilmukabele, eyvallah..Abi senin Flu çok harika görünüyor yav hayran kaldım. Allah kaza bela göstermesin inşallah![]()
Boyatılırda o bence pek sorun değil. Ama delme işlemi olursa olmaz büyük ihtimal yapıştırmadır üstadlardan yorum bekliyorum![]()
Vidalamak çok iğrenç bişey benceservis malı vidalanıyor ama ince olanı bilmmiyorum
Tam üzerine bastın kardeşim,uygulama işlemi nasıl oldu biraz bilgi verir misin lütfen?bagajda ve camda var slim spolier![]()
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben hâlâ camın üzerindekini görmüş değilim.Piyasada satılan lastik spolierlerden 2 tane aldım 25 liraya kopartacıda beyaza boyattım birini camın üstüne yapıştırdık aralara silikon sıktımki sağlam yapışsın diğerinide bağajın üzerine birebir orjinal oldu koportacı arkadasm olduğu için saolsun boyamaya para almadı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi