• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Sonradan takılan multimedya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenrir35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fenrir35

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhabalar, ortamda çok fazla bilgi kirliliği var buraya danışmak istedim. Bu fotoğrafta gözüken cihaz yasak mı ben aldığımda bu şekildeydi

Ekli dosyalar

• 20260323_121702.webp
    20260323_121702.webp
    248.7 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba,
Bu orijinal ekranı değil mi? Orijinal parçayla aynı boyda da olabilir. Şu an bir sorun bulunmuyor. 2-3 polise sordum bir şey olmaz bundan dedi.

• Beğen
Tepkiler: fenrir35
Merhaba,
Bu orijinal ekranı değil mi? Orijinal parçayla aynı boyda da olabilir. Şu an bir sorun bulunmuyor. 2-3 polise sordum bir şey olmaz bundan dedi.
Orijinal değil ama boyutlar hemen hrmen aynı sanırım ben de sorun olacağını düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim yanıt için

Ya bu bence çok belirsiz ve polisin insafına kalmış gibi, görüşü engelleyen multimedyalar yasaklanmış diye biliyorum. Bence orjinaliyle benzer boyutlarda olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: fenrir35
Ya bu bence çok belirsiz ve polisin insafına kalmış gibi, görüşü engelleyen multimedyalar yasaklanmış diye biliyorum. Bence orjinaliyle benzer boyutlarda olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ben de aynı fikirdeyim

Geri