- Konuyu Başlatan
Halep ordaysa, arşın burada. PC başında değil yollarda görelim iddianızı sayın KaRaHaN..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halep ordaysa, arşın burada. PC başında değil yollarda görelim iddianızı sayın KaRaHaN..
Bayan olarak cesaretinden dolayı tebrik ederimHalep ordaysa, arşın burada. PC başında değil yollarda görelim iddianızı sayın KaRaHaN..
Pat diye olmaz sayın KaRaHaN. Bunun yarını var.
Tespitin doğru bende de aynı renk araba var ve döşemeler siyah, bir numara film yaptırdım ama normalinden daha koyu görünüyor...iyi günlerde kullanın.. ben de düşünüyorum, muhtemelen bu ay yaptırcam bir aksilik olmazsa..
her forum konusunda olduğu gibi gene 1-2 sorum var
arabanızın rengi bulut gri mi?
bir de döşemelerin rengi nedir? :soru
bunu sorma nedenim iç döşemeler koyu renkse cam filmleri en açık tonda bile olsa arabanın içini çok karartabiliyor. benim aklımda da 2 numara var ama ince eleyip sık dokuyorum, konu araba olunca titizliğim 2 katına çıkıyo..![]()
Tespitin doğru bende de aynı renk araba var ve döşemeler siyah, bir numara film yaptırdım ama normalinden daha koyu görünüyor...
http://www.renaultfanclub.com/renau...ioiii-bulut-ziebart-cam-filmi-uygulamasi.html