3 Ocak 2019 #1 mhtsr Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2018 Mesajlar 122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 stop starı devre dışı bırakıyorum aracı istop edip tekrar çalıştırınca tekrar devreye girio bu normalmi
stop starı devre dışı bırakıyorum aracı istop edip tekrar çalıştırınca tekrar devreye girio bu normalmi
4 Ocak 2019 #2 mstdrms Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Kas 2012 Mesajlar 345 Tepkime puanı 2 Puanları 0 mhtsr' Alıntı: stop starı devre dışı bırakıyorum aracı istop edip tekrar çalıştırınca tekrar devreye girio bu normalmi Genişletmek için tıkla ... Normal. Bu aracın özelliği, nasıl bıraktıysanız o şekilde kalmıyor. Bir düzeltme: Stop&Start. MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mhtsr' Alıntı: stop starı devre dışı bırakıyorum aracı istop edip tekrar çalıştırınca tekrar devreye girio bu normalmi Genişletmek için tıkla ... Normal. Bu aracın özelliği, nasıl bıraktıysanız o şekilde kalmıyor. Bir düzeltme: Stop&Start. MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 Ocak 2019 Konuyu Başlatan #3 mhtsr Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2018 Mesajlar 122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ne işti bu böyle çok gıcık bi özellik