Şuan Hangi Müziği Dinliyorsun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yağmurlu bir İstanbul günü daha doğrusu 2 günü:cool:siyah bir zzr'yle dolanan aşık bir Ankara'lı12 3ve bu şarkı 2 günde kimbilir kaç kez dinlendi ne dumanlı bir ruh haliyle bak şimdi beni kaç sene önceye ve ne anılara döndürdün muhterem kardeşim:aytuğ mutlumusun şimdi hesap verrrheheeyvallah maziye ufak bir yolculuk yaptım sayende offs offsıslık

şu senden farksızım abi emin ol qw qw sırılsıklam hesabı qw qw

[video=youtube;Urw-iutHw5E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Urw-iutHw5E[/video]

bütün isteğim buydu...

bütün isteğim buydu...

Bir daha asla gitmeyeceğim bir eski cennet
qwben cennet kısmını yaşadım yıllar önce cehennemi isteyen buyursun ben onun mahvoluşuna tanıklık etmek istemiyorumıslıksahi ya niye konu bodrum olunca 40 saat yazdımki ben şimdi kimbilir12 3sağolasın sn.mod'um harika oldu yaw şimdi sabaha kadar anılarrrrhihi

Bir daha asla gitmeyeceğim bir eski cennet
qwben cennet kısmını yaşadım yıllar önce cehennemi isteyen buyursun ben onun mahvoluşuna tanıklık etmek istemiyorumıslıksahi ya niye konu bodrum olunca 40 saat yazdımki ben şimdi kimbilir12 3sağolasın sn.mod'um harika oldu yaw şimdi sabaha kadar anılarrrrhihi

erdek diyoz anılar, bodrum diyoz anılar :D
bu devirde öyle bir köşesini bulduk ki sadece deniz ve uyku :D tabii orası da yıllar önce çok daha güzeldir eminim ama cılkı çıkana kadar devam, geç bulduk :)

[h=1]Zakkum - Ben Böyle Değildim[/h]

Geri