Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senle baglanır eli kolu yalnızlıgın bir ömür yeter bana doya doya sarıldığım.
Seni yazdım her yere aşk diye kimse bilmez kimse duyamaz bir kuş uçar kalbimden kalbine kimse görmez kimse durduramaz..
şaka bir yana müzik zevklerimiz benziyor biraz biraz sen bakma benim böyle ağır şeylerle takıldığıma içimdeki Baki'yi çıkartmak istemiyorum uykum kaçıyor sonra
şaka bir yana müzik zevklerimiz benziyor biraz biraz sen bakma benim böyle ağır şeylerle takıldığıma içimdeki Baki'yi çıkartmak istemiyorum uykum kaçıyor sonra
birezilya kupa müziği bu olmalıydı. Marcelo ben birezilya dayken keşfettiğim sonra hızlı ve öfkeli de soundtrack olan bir parça ve bu adam birezilyalıların eminime i
birezilya kupa müziği bu olmalıydı. Marcelo ben birezilya dayken keşfettiğim sonra hızlı ve öfkeli de soundtrack olan bir parça ve bu adam birezilyalıların eminime i
Yok abi yok muzik zevklerimiz bire bir ayni senle uzun yola cikilir.. Aile ile cikinca ruhum sıkılıyor babam ölü marsi gibi ilahi calar cd ye baya hareketli yabanci muzikler.attim inan aile yanimdayken dinleyemiyorum hehe ne bu gavur.muzigi anliyomusun diyorlar degis begenmedim diyolar