Tampondaki açiklik

clio3dci80bg

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracın ön tamponunun çamurlukla birleştiği nokta iki uçtada açık .Bu görüntü pek hoşuma gitmiyor çoğu clio 3 te bunu görüyorum buna bi çözüm bulan varmı?
XJq9vo.webp
1rDVdA.webp
PB6nQ9.webp
NWglpX.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orada tırnak var üstten tam oturmadığı için tırnak birbirine geçmiyor o yüzden açık duruyor ben tamponu söküp takım tik diye oturup kapanıyor farin alt tarafından bastırıp açık Yeri bastirdiginizda takılıyor mu acaba

Orada tırnak var üstten tam oturmadığı için tırnak birbirine geçmiyor o yüzden açık duruyor ben tamponu söküp takım tik diye oturup kapanıyor farin alt tarafından bastırıp açık Yeri bastirdiginizda takılıyor mu acaba

Bastırınca 1 sn falan duruyor sonra yavaş yavaş gine açılıyor bunun tamponu sökmeden bir çözümü yokmudur?

aynı olay benim aracımdada var

Aynısı benim aracımda da var, alıştım artık onunla yaşamaya.

Tamponun orginal olmamasına rağmen bende yok :) denemek isterseniz şöyle bisey söyleyeyim motor bölümündeki tampon vidalarını söküp oturtmaya çalışsanız belki düzelir tırnakları oturttuktan sonra çamurluk tarafından yukarı doğru ittirin takılması gerekiyor

o tamponun tırnakları takılmamıs bellı

aynı sorun bendede var.kronik sanırım.çözebilen oldu mu?

Aynı sorun bende de vardı.Ama peder zamanında tamponu söküp şase demirinin oraya sanırım tahta takoz koymuştu.haftaya ön tamponu sökeceğim kısmet olursa.bakarım tekrardan.sanırım tampon ağırlığı aşağı verip kastığı için tırnak atıyor.Ve kesinlikle kronik :) Başına gelmeyen kişi yok nerdeyse.

Geri