Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın ön tamponunun çamurlukla birleştiği nokta iki uçtada açık .Bu görüntü pek hoşuma gitmiyor çoğu clio 3 te bunu görüyorum buna bi çözüm bulan varmı?
Orada tırnak var üstten tam oturmadığı için tırnak birbirine geçmiyor o yüzden açık duruyor ben tamponu söküp takım tik diye oturup kapanıyor farin alt tarafından bastırıp açık Yeri bastirdiginizda takılıyor mu acaba
Orada tırnak var üstten tam oturmadığı için tırnak birbirine geçmiyor o yüzden açık duruyor ben tamponu söküp takım tik diye oturup kapanıyor farin alt tarafından bastırıp açık Yeri bastirdiginizda takılıyor mu acaba
Tamponun orginal olmamasına rağmen bende yok denemek isterseniz şöyle bisey söyleyeyim motor bölümündeki tampon vidalarını söküp oturtmaya çalışsanız belki düzelir tırnakları oturttuktan sonra çamurluk tarafından yukarı doğru ittirin takılması gerekiyor
Aynı sorun bende de vardı.Ama peder zamanında tamponu söküp şase demirinin oraya sanırım tahta takoz koymuştu.haftaya ön tamponu sökeceğim kısmet olursa.bakarım tekrardan.sanırım tampon ağırlığı aşağı verip kastığı için tırnak atıyor.Ve kesinlikle kronik Başına gelmeyen kişi yok nerdeyse.