Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim Murat abi sağolasın...Elimden geldiğince ve kendime has beğendiğim hoşuma giden tarzda bir Coupé yarattım ; Ayrıca zaten tek amacım sade ve bir o kadarda hoş ve güzel bir Coupé yaratmaktı ancak hem çevremdekiler olsun hemde sitedeki arkadaşlarım olsun bana bunu başardığımı defalarca hissettirdiler hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum...
Araç satıldı arkadaşlar uzun zamandırda siteye giremediğim için gelişmelerden haberdar edemedim sizi ani oldu zaten yeni aracımda honda Civic 1.6 ies sedan düz vites füme şimdi onun üzerinde çalışacağım ve yoğunlaşacağım yeni aracın fotolarını yakında eklerim
Teşekkürler Evren abi sağolasın sadelikten yanayım her zaman etiket olmayı cırtlak cırtlak belli olmayı sevmem pek arabadan anlayan bakıp inceler notunu verir zaten abi bu arada müzik Dubstep değişik bir tarz söyleyenin kim olduğunu araştırıp yazıp paylaşırım abi Evenescance'ye benziyor ama o değil gibi...