xenonlarımız takıldı 6000kelvin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benim parklardada photonun 8 ledli olanı var :) hafif mavi yanıyor sanırım çekimden dolayı beyaz çıkmış fotoda :) ama 6000 ve 8000 kelvin xenonla yüzde yüz uyumlu bir park ampülü iyi bir seçim yapmıssın 7000kelvin yandıgı için 6000de 8000de taksan onun rengini alıyor yanarken :) ama tek yaktıgında hafif mavi yanar asagıdaki gibi :D

fotoraf0080l.jpg

evet telden kaynaklanıyor resimde beyaz çıkmış

- Hayırlısı Olsun Xenondaki En İyi Kelvin Seçimini Yapmıssınız Güle Güle Kullanın :)
4300 Orjinaldir 6000 En İyi Gösterendir Bende Kısalara 6000 Düşünüyorum Ama 8000 Buz Mavisi Yanıyor Diye Aklım Gidip Geliyor Biz Biraz Görselliğe Kayıyoruz :)

- Hayırlısı Olsun Xenondaki En İyi Kelvin Seçimini Yapmıssınız Güle Güle Kullanın :)
4300 Orjinaldir 6000 En İyi Gösterendir Bende Kısalara 6000 Düşünüyorum Ama 8000 Buz Mavisi Yanıyor Diye Aklım Gidip Geliyor Biz Biraz Görselliğe Kayıyoruz :)
teşekkürler, sen bide anıla sor istersenhehe şaka bi yanada aydınlatması çok iyi 6000kv kesinlikle pişman olmazsın

Hayırlı olsun gayet güzel olmuş, aydınlatmada başarılı..

Hayırlı olsun gayet güzel olmuş, aydınlatmada başarılı..
saolasın kardeşim evet çok iyi aydınlatıyor bende düşünmüyordum bukadarını

hayırlı olsun..

hayırlı olsun güzel aydınlatıyor :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :eyv

çok sağolun arkadaşalar

8000 iyidir :D

Geri