yaptıgım çıtırdan kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin .

amin Allah kimseye nasip etmesin ama çok çok ucuz atlattım orta refüjde 25metre yan yan gidip 2 agaç kesip tekrardan kaldırıma çarpıp arabayı yola attı yoksa orada kaldırım olmasaydı orta refüjdeki yaya kaldırımı olmasaydı benim taraftan elektrik diregine yapıştırıyordum :) hızda vardı az bişi

ve tek dua ettiggim Şükür çektigim ne bir arabaya çarptım ne bir insana güzelce tek başıma kazamı yaptım çıktım kafa kulak rahat yani

Geçmiş olsun Akın, Allah korumuş...
Kargo var mıydı arabada? varsa bekletmelerinin sebebi perte çıkarma düşünceleri olabilir...

kasko var abi arabada perte çıkartmadılar bilmşiyorum hava muhalefeti dolayısıyla abi parça gelmiyormuş ellerine

geçmiş olsun...

Çok büyük geçmiş olsun

Geçmiş olsun allah beterinden korusun :(

bu arabanın 1 aylık işi yokki bursadan tampon ve far gelicek maksimum 3 günde gelir oraya.. marspiyer boyancak düzeltilip bide tampon boyanıp takılcak far takılcak bunda ne varki 1 ay bekletiyorlar anlamadım ?

bu arabanın 1 aylık işi yokki bursadan tampon ve far gelicek maksimum 3 günde gelir oraya.. marspiyer boyancak düzeltilip bide tampon boyanıp takılcak far takılcak bunda ne varki 1 ay bekletiyorlar anlamadım ?

bide ben anlasam

büyük geçmiş olsun.

Geri