Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amin Allah kimseye nasip etmesin ama çok çok ucuz atlattım orta refüjde 25metre yan yan gidip 2 agaç kesip tekrardan kaldırıma çarpıp arabayı yola attı yoksa orada kaldırım olmasaydı orta refüjdeki yaya kaldırımı olmasaydı benim taraftan elektrik diregine yapıştırıyordum hızda vardı az bişi
ve tek dua ettiggim Şükür çektigim ne bir arabaya çarptım ne bir insana güzelce tek başıma kazamı yaptım çıktım kafa kulak rahat yani
bu arabanın 1 aylık işi yokki bursadan tampon ve far gelicek maksimum 3 günde gelir oraya.. marspiyer boyancak düzeltilip bide tampon boyanıp takılcak far takılcak bunda ne varki 1 ay bekletiyorlar anlamadım ?
bu arabanın 1 aylık işi yokki bursadan tampon ve far gelicek maksimum 3 günde gelir oraya.. marspiyer boyancak düzeltilip bide tampon boyanıp takılcak far takılcak bunda ne varki 1 ay bekletiyorlar anlamadım ?