Yay gibi olan arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ihsanmert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ihsanmert

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamlar. herkese hayırlı ramazanlar. arkadaşlar 2 gün önce yolda giderken şu yay gibi olan arıza lambası yandı. arabayı stop edip çalıştırınca düzeliyor bu olay ara ara tekrar ediyor neyden olabilir..
aracım 1.2 16 valf 2006 clio r%C4%B1za%2B%C4%B1%C5%9F%C4%B1%C4%9F%C4%B1%2Bpedal.webp

resimde ki arıza ışığının adı nedir...

Son düzenleme:
93179792.jpg

hem ısıtıcı bujilerinin lambası hemde araçta herhangi bir motor arızası misal anahtar okuyamama,yağ basınç düşmesi bu durumlarda da yandığını biliyorum

bilmiyorumda araç tüplü yağdan olurmu onuda bilmiyom yağ eksiltmiş biraz ekledim şimdi.r%C4%B1za%2B%C4%B1%C5%9F%C4%B1%C4%9F%C4%B1%2Bpedal.webp

Son düzenleme:
yağ eksik olsa yağ lambası yanar benim bildiğim.

arkadaslar mrb benım 2004 clıo aracım var arabam yolda gıderken duruyor stop edıyor ustaya gıttım manyetık kaptor ve kablosu degıstı bır ay a yakın sorun cıkmadı ama bugun yıne stpo ettı aracım neden olabılır ? arabamda tup yok

Arkadaşlar bu arıza benim başıma geldi gaz teline bağlı bir sensör varmış ondan yapıyor 60 tl gibi bi ücret çıkmıştı bana bilgin olsun

gaz potansiyometre arzası sol ayağınızın hemen üzerinde toz vs.almıştır temizleyin

Sigortalarına bak bu elektrik arızası anlamına da gelir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elektronik arıza ışığı

Orda iki tane işaret var alttakini bilmiyorum ama üstteki elektronik arıza ışığı.Benim scenic de 1 aydır yanıyor stop edip geri çalıştırınca sönüyor ama sonra tekrar yanıyor.

Geri