Yeni Kangoo Tiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet abi bende mais te inceledim classic kangoo leş gibi kokuyordu ama yeni kasada o koku yoktu veya ben farkedemedim ya plastik aksamlar kaliteli plastikten değil yada bişeyler var renault un yapmadığını bizler yapıyoruz aslında yaptığımız gerekli işlemleri fotolayıp mais e ve fransa ya gönderip utandırmamız lazım renault u

Usta kokudan yana bir sorunum yok aynı eskisi gibi yeni araç kokusu var da şu soket işi canımı sıktı olsaymış güzel olurdu.Ama yapacak bişey yok bundan sonra da böyle devem edecez demekki.

Malesef kardeş tiz kapaklarını açtım ve altında soket moket yokk.Bu çok kötü uldu yaww:(

Kapakları nasıl açtın ?? düz saatçi tornividası gibi bişeylemi??

Ses sistemi böylede idare eder ama tizler çok fark ettiriyo

Birde katologda SÜRÜCÜ DİKİZ AYNASI ÇİFT AÇILI YAZIYO AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA AYNALAR ESKİSİ GİBİ TEK PARÇA SENDEKİ NASIL??
KATOLOGDA HEPSİNDE STANDART GÖSTERİYO SERVİSE GİDİP TAKTIRABİLİRSİN DONANIM LİSTESİNDE STANDART YAZIYO..

Dün baktığım Clio 3 Extreme den sonra MAİSe sinir oldum resmen,bu kadar eksik donanıma bir ton para istiyorlar,başka bir markanın aynı sınıf aracında 4 kat fazla donanıma aynı parayı istediler,araçta yok yok maşallah,bütün donanımları Clio 3 e opsiyonlamaya kalksak 50.000 Lira isterler bizden...
Nasıl olsa satıyorum mantığıyla çaldıkça çalıyorlar,bu kafayla giderlerse ilerde zor satarlar bu donanımsız arabalarını bize...

Tiz kapaklarının kenarına çakıyı az takınca hemen kalkıyor zaten.Tırnaklı kapak onlar.İşimiz iş bunlarla,terbiyesizliğinde bu kadarı olmaz yani.Dünyanın parasını istiyorlar birkaç liralık tizi çalıyorlar.Ne demeli bu işe?Ben diycek bişey bulamıyorum.Hadi tesisatı olsa yine alıp takmaya razıydım ama oda yokkk...

Son düzenleme:
Benim Extreme de durum aynı kapakların altı boş dediğin gibi sol tarafta süngerli kablo var görünüyor fakat sağda görünmüyor ama elle yoklayınca sertçe bir kablo var yan direğe doğru giden ??
Elimde konsolu açık şökülmüş yeni kangoo resmi var servisteki kangoodan çektim oradaki kablo sağ taraftaki yan direğe oradan tavana devam ediyor resim çok net olmadığından tiz içinde kablo yeri aynı ama belli olmuyor.

Anlaşılan tesisat yok servis 28x2=56tl fiyat verdi ve işçilik almıcaz dediler.Müşteri hizmetlerinden tizlerle ilgili şikayet bildirmiştim böyle geri dönüş yaptılar.
Tesisat olmadığı için ben vazgeçtim tiz işini iptal ettim.

C.tesi ye randevu verdiler bu arada silecekleride iz bırakıyo değiştirecekler ayrıca bunlarda bakım aralığı 20000km oldu onuda düzeltecekler.(20000 aralığı sadece Ocak 2011 den sonrakilere yapıyolarmış sistemden kontrol ettiler ocak mı diye 30 aralık olsa yapmayacaklarmış??) Şimdilik ileri tarihe atadık buradaki müşteri temsilcisi istediğiniz zaman gelin silecekleri değiştiririz dedi renault un müşteri hizmetlerinde baya gelişme var artık görevlerini yapıyolar yine çook güzel.

Son düzenleme:
konan yag aynı araba aynı motor aynı bakım aralıgı 20bin:D

İnşallah kolay yoldan şu tizler halledilirde bende yaptırırım.Tizsiz çok kötü oluyor.
Sileceklerin sadece lastiğini değişcekler heralde.
Camda nasıl iz bırakıyor ki silecekler.Lastiklerin ucundamı yoksa orta kısmındamı.

USTA duy sesimizi:) Şu bizim tiz işine bi çare yokmu :mad:

Geri