Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: megan 2 marş basıyor fakat çalışmıyor lütfen YARDIM

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Temmuz.2015
    Mesajlar
    1
    Teşekkür / Beğen

    megan 2 marş basıyor fakat çalışmıyor lütfen YARDIM

     
    Merhaba arkadaşlar;
    Aracım 2004 model megan 2 hp lpg li 90000 km de. 2 yıldır kullanıyorum.
    Marş basıyor fakat aracım çalışmıyor. Özellikle sıcak yaz aylarında aracı stop ettikten sonra tekrar çalıştırmam gerektiginde yapiyor. Bu durumlarda ya vurdurarak çalıştırdım yada bir saat kadar bekledikten sonra kendiliğinden çalıştı. Tamirci benzin filtresini değiştirdi gecen yaz ve benzin pompa basincina baktı ve normal demişti yine yaparsa benzin pompasını değiştirelim demişti. Sonrasında yine yaptı bir iki kez ama gitmedim cok sık yapmadıgi için. Eylülden bu yana karşılaşmadığım durum iki gün önce tekrar başıma geldi.
    Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
    Benzin pompasından olduğunu bilsem hemen değiştirecem ama tamirci de emin değil sadece tahminetmişti. geçen yaz yaklaşık 7-8 kez oldu bu yaz da 2 kez
    Sorun ne olabilir ne yapmalıyım.

  2. #2
    Hakkı TAM

    Htmakina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nisan.2013
    Yaş
    54
    Mesajlar
    9.335
    Teşekkür / Beğen
    Aracını bilgisayara bağlatmalısın bence. Problemin ne olduğunu tahminlerle değil böyle daha net anlarsın. Keyifli paylaşımlar.
    Her zaman doğruyu konuş ki ne söylediğini hatırlamak zorunda kalmayasın..


    https://img.webme.com/pic/h/htmakina/Boya%20(37).jpghttps://img.webme.com/pic/h/htmakina/Boya%20(39).jpg


  3. Teşekkür mgn Mesaja Teşekkür Etti.
  4. #3
    Levent İNCE
    RedFoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Eylül.2012
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3.451
    Teşekkür / Beğen
    Benzin pompasi bazen calisip bazen calismiyor sorunun benzin pompasindan kaynaklandigini dusunuyorum + bu araci vurdurarak calistirmayin.

  5. Beğeni *Renault9 liked this post
  6. #4
    c_cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2011
    Yaş
    31
    Mesajlar
    636
    Teşekkür / Beğen
    Bir daha benzer problem olursa motor kısmındaki kabloları yerinden birazcık oyanıtınız ve öyle denemenizi tavsiye ederim.
    "Asil bayrağımı beğenmeyene altındaki direği hediye ediyorum"


  7. Beğeni KaRaHaN liked this post
  8. #5
    Topal Solucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nisan.2014
    Yaş
    33
    Mesajlar
    40
    Teşekkür / Beğen
    Sorun manyetik tutucu (kaptör) den kaynaklanıyor olabilir. Arkadasın dediği gibi aracı bilgisayara bağlayınca ilgili sorun bulunacaktır. Ancak aynı sorunu yaşamış bitiyorlarsa sorunun kaptör olabileceğini düşünüyorum.

  9. #6
    KaRaHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    7.129
    Teşekkür / Beğen
     
    Böyle bir sorun ancak güvendiğin bir ustaya giderek halletmen daha iyidir. Yoksa marş motoruna da zarar verebilirsin ki bu sana ekstra masraf açar
    Hızlı yaşa, Çabuk Düşün, Kolay ölme !!
    http://img.webme.com/pic/r/renaultfan/karahan1.jpg

  10. Beğeni *Renault9 liked this post

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •