Megane Coupelere özel yapım paspas :)

begendım paspaslarıda burdada bulursak bole bı usta yaptırabılırım bende cabriolet yazılısından:)

güzel olmuş güle güle kullan..

Güzel olmuş paspaslar ama onlara su değdirmemek lazım sonra çok kötü koku yapıyor...:D

Çok güzel olmuş güle güle kullan.Aracınla gayet uyumlu .)

begendım paspaslarıda burdada bulursak bole bı usta yaptırabılırım bende cabriolet yazılısından:)

Bu paspasın aynı kalıptan kenarları sarı şekilde olanını yaptırırız sende ankarada paspaslara cabriolet yazdırırsın?:D

Çok güzel olmuş
Türkerin arabada gördüm dün.
Basılacak gibi değil.
Arabanın sahibi ben olsam arabaya binenlerin ayakarını önce bi kontrol ederdim :D

Çok güzel olmuş
Türkerin arabada gördüm dün.
Basılacak gibi değil.
Arabanın sahibi ben olsam arabaya binenlerin ayakarını önce bi kontrol ederdim :D

Fotoğraf çekmek için üstündeki kauçuk paspasları kaldırdım abi:D yoksa böyle temiz olurmuydu:D

Ayberk bu ne hız.parça parça yaptır.hızına yetişemiyoruz.Hangisine bakacağıma şaşırdım.Hepsi birbirinden güzel olmuş
Güle güle kullan.

Ayberk bu ne hız.parça parça yaptır.hızına yetişemiyoruz.Hangisine bakacağıma şaşırdım.Hepsi birbirinden güzel olmuş
Güle güle kullan.

Sağol aytaç abi cumartesi günü sabah9 dan gece 2 ye kadar uğraşınca hepsi bi arada halloldu:Dtteşekkürler abi darısı sizlerin başına:D

Geri