Ön disk fiyat ve tavsiye

serkantuncay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aleyküm arkadaşlar 2014 İcon edc dizel aracım var. Ön Disk’lerim iyice bitti. Değiştirmem lazım fiyatı uygun tavsiye edebileceğiniz marka veya usta ( İstanbul Avrupa -Anadolu farketmez ) var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler

Trw yada Feredo disk balata iyidir

En kötü sıfır disk ömrü bitmiş diskten iyidir.

Servislerde indirim varmış geçen gün babam gitti bı arayıp sorun isterseniz. Belki yeni orjinallerde erken bitme problemini çözmüşlerdir.

ferado çok iyi diyorlar bende inanmadım gittim aldım taktırdım inanılmaz güzel

40binde ön balataları değiştirdim diskler iyi durumda dediler.sizin aracınız nekadar olduda diskler yıprandı acaba.arkaları hiç bakan eden yok varmı bi bildiği olan

Benim araç 85.000 de ustaya bugün sordum Balat’a iyi Dedi. Balatam iyi olduğu için diski şimdi değiştirme dedi. Yoksa yeni diskide eritir şeklini alır dedi. Ama frene basınca kütür kütür ses çıkarıyor ara sıra. Normal midir dedim sorun olmaz dedi. Hayırlısı bakalım ne yapıcam bakalım. Hayırlı akşamlar

Benim araç 85.000 de ustaya bugün sordum Balat’a iyi Dedi. Balatam iyi olduğu için diski şimdi değiştirme dedi. Yoksa yeni diskide eritir şeklini alır dedi. Ama frene basınca kütür kütür ses çıkarıyor ara sıra. Normal midir dedim sorun olmaz dedi. Hayırlısı bakalım ne yapıcam bakalım. Hayırlı akşamlar
sert frenlerde mi çıkartıyoru kütür sesini.abs devreye giriyor olmasın

Ferodo kullanıyorum ve çok memnunum. Orijinali ile neydi o çektiklerim,sesi ayrı dert, çizilme ve erken bitme ayrı dert.Hele simsiyah balata tozu sanki jantları boyamışım gibi.

Normal frenlerde abs sesi değil

Geri