Araç içi tavanı nasıl temizlenir ?

adanalı01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;

Aracımın tavan halı kaplaması çok kirli nasıl temizlenir eski aracımda ıslak bez ile yaptım sonrasında tavan kartonu sarktı ne yapmamı önerirsiniz ?

eski aracımda sonax'ın ilacını kullanmıştım koltuklar için. önce ilacı sıktım sonra yumuşak bi el fırçasıyla güzelce fırçaladım daha sonrada bir bezle tekrar üstünden geçtim mis gibi olmuştu tavan halısı içinde uygulanabilir diye tahmin ediyorum çok sert fırçalanmadığı sürece. ilaçta buydu;
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...onax-genel-temizleyici-500-ml-167031135/detay

Hiç bulaşmayın derim. Çünkü aynı şekil sarkma ve pamuklaştırma riskiniz var. En doğrusu paraya kıyıp, buharla temizlettirmek.

Bugün küçük bir yerini hafif nemli bir bezle sildim bakalım nolacak sarkma yapmaz ise devam edecem :)

Aracım yüksek model ve yeni olsa haklısınız paraya kıyıp yaptırmak gerek de ondan önce yapılması gerekenler var lastikler akü rot rot başları.... daha gider bu :)

Mikrofiber beze atas vineti sıkacan onunla sileceksin, üstündende kuru temiz mikrofiberle geçeceksin.. Beze ilacı az az sık çok ıslatma yoksa sarkma yaptırır..

Birayla siliyor bizim arkadaşlar:)

toz kosla ile sıvı koslayı birbirine aynı ölçüde karıştırıp tavanı sileceksiniz ben dacia'da denedim sarkma gibi bişey olmadı

Bim den alacağın 1 paket ıslak mendil tavanı ilk günkü gibi yapar...

yarın hafif nemli bir bezle deneyeceğim bide ustanın dediği gibi ıslak mendille :)

önerileriniz için teşekkür ederim abilerim

aynen Tugayim Hiç Bir Ek Malzeme Kullanmadan İslak Mendille Sil Bende Öyle Yaptim :eyv :eyv

Geri