Aux girişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaşar34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaşar34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2010 clio aracımın orta konsol altında 2 adet giriş olan bir yer mevcut buraya normal aux kablosu olmuyor bu kısmı nasıl aktif hale getirebiliriz.bu aux kısmını kullanan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum...

Girişlerin bir fotoğrafını eklerseniz daha iyi yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum.

AUX girişi normal olanlardan biraz dar,Nokia kulaklık kablosu gibi olanların uyuyor olması lazım...

ufak bir tadilatla normal bir kullanım yapılabilir.

Converter işini görebilir herhangi bir elektrikçiden temin edebilirsin 2,5mm yi 3,5mm ye çevirici

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sanırım şu resimdeki kablo işinizi görür megane 3 teki aux girişide aynı şekilde bu kabloyu kullanıyorum :eyv
eNRo7Q.webp

Bir üst mesajdaki gibi olması lazım. Bizim kangooda da o şekilde. Yukarıdaki kablodan kullanıyoruz. Ama işlem yaparak 3,5 mm ye dönermi bilemem. Şimdiden kolay gelsin. İyi forumlar...

Sanırım şu resimdeki kablo işinizi görür megane 3 teki aux girişide aynı şekilde bu kabloyu kullanıyorum :eyv
eNRo7Q.webp
abi bu kabloyu alabileceğim herhangi bi link falan verme şansın var mıdır

abi bu kabloyu alabileceğim herhangi bi link falan verme şansın var mıdır
Ensar benden önce cevaplamış internette "rca to aux kablo" diye aratırsan birçok yerde var, hatta elektronikçilerde çok rahat bulursun internette aramana bile gerek yok, ben bimeksten almıştım 10 TL gibi bir rakamdı :)

Geri