Buda bizim araç

Tesekkür ederiz arkadaslar Gecende biri yolda arabanın üstüdeki numaradan arıyo ne istiyosanız vereyim diyo bizde satılık degildir dedik kapattık talibi cok yani anlıcagınız :D

Güncel Diyelim o zaman :D

Bonus :D

Son düzenleme:
maşAllah hocam 99 yılında biz de almıştık aynı böyle bembeyazdı ve o zaman arabanın hemen arkasına kaldırıma oturup bu açıdan bakmayı çok severdim. bu fotoğrafla beni 5.sınıfa 11 yaşıma götürdünüz elinize sağlık.

nice güzel günlerde kullanın inşAllah

img0765ze.jpg

bu arada benim araç 6 aylda 27bin oldu valla helal olsun nasıl az kullanmışsınız :D

Son düzenleme:
maşallah kardeşim aracın gerçekten çok temiz kazasız belasız kullan haziranda bir fairway almıştık bize illallah getirtmişti 2 ay onunla gezdik çok pisti fairwaydan soğumuştum aracını görünce araca yeniden ısındım fakat o araçla olmaz :)

Efsane devam ediyor. Maşallah, allah kaza, bela ve arıza göstermesin..:eyv

maşAllah hocam 99 yılında biz de almıştık aynı böyle bembeyazdı ve o zaman arabanın hemen arkasına kaldırıma oturup bu açıdan bakmayı çok severdim. bu fotoğrafla beni 5.sınıfa 11 yaşıma götürdünüz elinize sağlık.

nice güzel günlerde kullanın inşAllah

img0765ze.jpg

bu arada benim araç 6 aylda 27bin oldu valla helal olsun nasıl az kullanmışsınız :D

Teşekkür ederim sağolun.Toplu taşıma sağolsun :D

maşallah kardeşim aracın gerçekten çok temiz kazasız belasız kullan haziranda bir fairway almıştık bize illallah getirtmişti 2 ay onunla gezdik çok pisti fairwaydan soğumuştum aracını görünce araca yeniden ısındım fakat o araçla olmaz :)

Temiz olunca farklı oluyorda hor kullanılmısıda illallah ettiriyor :D

Maşallah , Bunca Seneye Rağmen Piril Piril Duruyor ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv

Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler

Geri