Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 2015 clıo aldım 2 hafta once aynı bos paket olanı 1.2 , 75 bg joy model cok fazla bır performans bekleme lakın 130 u gectıgınde araba tıtremeye fazlasıyla ses almaya baslıyor + yokuslarda boguluyor evet :/
ben 2015 clıo aldım 2 hafta once aynı bos paket olanı 1.2 , 75 bg joy model cok fazla bır performans bekleme lakın 130 u gectıgınde araba tıtremeye fazlasıyla ses almaya baslıyor + yokuslarda boguluyor evet :/
Özel bir sürücü kursunda usta öğreticilik yapıyorum 2013 model Clio 4 aracımız var 1.2 joy 75 hp gerek sağlamlık olarak gerek yakıt ekonomisi olarak güzel araba.
170-180 km/h görmek mümkün cam bölmesinde ki çıtadan rüzgar sesi alıyordu onuda renault fan club ailemiz sağolsun çözümünü yayınladı bakarak yaptım oldu bitti. Bir Renault Megane 1.6 16V performansı bekleme bir anda hayal kırıklığına uğrarsın.