Clio 4 1.2 Joy Sis Farı

m.seferselek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Aracıma sis farı takmak istiyorum. Fiyatı uygun ve aydınlatması iyi olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

angel fog light var çok iyi renk seceneklerıde mevvut kaçak akım rolesı de montaj yapınca sağlam oluyor tesisat var ise sorun yok ama yoksa tesisat çektirmeniz gerekiyor bunun için de tampon sökülüyor

angel fog light var çok iyi renk seceneklerıde mevvut kaçak akım rolesı de montaj yapınca sağlam oluyor tesisat var ise sorun yok ama yoksa tesisat çektirmeniz gerekiyor bunun için de tampon sökülüyor

Araçta tesisat var ancak ben aldığımda aracın üzerinde bunlardan vardı çok ısınamadım nedense:D ben orijinal olamasını istediğimden değiştirmek istiyorum bizim araçlara gva marka sis farı takıyorlar bu marka ile ilgili bir bilginiz var mı?

genelde bu markayı nissan ve Renault masterler kullanıyor ama cok etkılı olduğunu zannetmiyorum xenon led sis farı daha güzel olacaktır. beyaz falan

genelde bu markayı nissan ve Renault masterler kullanıyor ama cok etkılı olduğunu zannetmiyorum xenon led sis farı daha güzel olacaktır. beyaz falan

Teşekkür ederim beyaz bakacağım o zaman ya da üzerindekilere alışmaya çalışacağız:)

Geri