Clio 4'ün arka camları manuelmiş...

Her zaman söylerim bugünde söylüyorum her aracın artısı eksisi vardır
Varsın bu süper aracında eksisi bu olsun parantez içinde belirteyim duyduğum bilgilere göre yılbaşından sonra 4 cam otomatik olacakmış.
 
Benim postu niye alıntı yaptın?

Git sen de ne istiyorsan onu al, ben bugune kadar Clio 2 1.4 16V, 1.6 16V, 150.000 km kadarda Clio RS kullandım. Şu anda da Megane RS kullanıyorum. Bana Renault'u anlatma.

O zaman siz gidin onları alın.
Siz ikinci el alın gidin o fiyata a3 falan eski kasalardan.
Şuana kadar Renault'un ürettiği hangi araba tutmadı ki ?
Özellikle Dizel olanlar.
Symbollere bakın araba küçük dar ve hiç bir şeyi yok ama her yerde var. Ha dersiniz ki iş için alıyorlar falan. O işcinin can sağlığı var dimi onu hiçe mi sayıyorlar.
Araç yeni çıkacak ilgi büyük. Otomatik cam yapmamıslar ne var bunda. ESP var bir çok pahalı arabada gerçekten yok.
 
Benim postu niye alıntı yaptın?

Git sen de ne istiyorsan onu al, ben bugune kadar Clio 2 1.4 16V, 1.6 16V, 150.000 km kadarda Clio RS kullandım. Şu anda da Megane RS kullanıyorum. Bana Renault'u anlatma.
Tamam siz iyi bilirsiniz zaten.
 
Ben en iyisini bilirim savım hiç olmadı, ESP nin yerine elektrikli cam tercih ederim diye yazdığım hiç bir postta yok. Eğer şahsi fikrimi sorarsan evet ben de ESP nin olmasını elektrikli cama tercih ederim.

Bana göre evet Clio 4 sınıfında liderliğe oynayacak yakışıklı bir araç. Fakat bu kadar iddialı tasarımda insanların da artık beklentileri artıyor. 1995 yılında nasıl klima o kadar hepimizin beklentisi değilde bugun olmazsa olmazımızsa, elektrikli camlar da artık stok olarak bulunması gereken bir özelliktir bana göre.
 
Bu arada hepimizin ortak beğeni markası olan Renault'u elbette sevelim, fakat bu sevgimiz eksiklikleri görmemizi engellemesin.
 
Üretilcek 100 bin Clio 4 düşünelim
Otomatik cam motoru için araç başı ekstra masrafıda 100 TL diyelim
Sırf Türkiye pazarında arka camlara o motoru koymadı diye yapılan kar belli
Bunu renault her defasında yapıyor
1 sene önce koyduğu motor kapağını 1 sene sonra takmıyor
1 sene önce bagaja koyduğu ışık 1 sene sonra olmuyor
Seri üretimde maalesef böyle ufak şeyler büyüyor gözlerinde kar belleniyor
Hee yapılmaması lazım
Eskiden ne kadar sağlam ne kadar dolu ne kadar uzun giderse o kadar iyidir mantığı vardı
Şimdi bakıyorum ne kadar kar ederim ne kadar yedek parçadan kazanırım mantığı güdülüyor
 
Ön Cam motorunun tanesi bildiğim kadarıyla 550 liraydı,arka camların motorları+tesisat+düğmeler+işçilik süresi gibi maliyetlerin hesabı mutlaka yapılmıştır...
 
alacam seni clio 4 ama hiçbir camını elle açıp kapamam senin bu devirde. elektirk olana kadar beklerim :D
gördüğümden eksiğini kabul etmem. clio3 ümü alırken arka elektrikli camlar büyük etken olmuştu benim için...
 
12 sene once tek kapıya gecis yaptım su saatten sonra ister koysun ister koymasın:aytuğ
 
kapım yok derdim yok en güzeli :D
 
Geri
Üst