servise gittim başıma gelmeyenler kalmadı.. öncelikle serviste araçlardan anlamayan insanların varlığının farkına vardım.. motor küçük olduğu için yetersiz kalıyor gibi bir algı bıraktılar açıkça söyleyemiyorlar... bir arkadaşım düz vites stepway aldı aynı motor ve 2.vitese erken attığında aynı silkelemeyi yaptığını fark ettim.. otomatik olan araçlarda oranı iyi ayarlayamıyor düşük devirde kalıyor araç.. tabi siz fazla gaz veremiyorsunuz çünki önünüzdeki trafik yavaş hareket ediyor... Başka bir arkadaşım alpine paket clio alacaktı.. benim bu sorunları görünce polo almaya yönlendirdim ve şuan dua ediyor bana...servise gelecek olursak bu sorunu test etmek için yola çıkmışlar araçla makas atmışlar hız sınırlarına uymadan bir magandanın yapması gereken bütün davranışları sergilemişler.. el freni çekip yanlamak dahil... Araçta bulunan kamera sayesinde yaptıkları kayıt altında ve yapmış olduğu konuşmalardan servise gelen diğer araçlara neler yaptıklarını dahi belirtiyorlar... süreç hukuki boyut kazandığı ve aşırı derecede bu olaydan yıprandığım için geç geri dönüş yapıyorum.