'EV'lat Clio 3 - Jantları ve Marşpiyelleri =)

​Maşallah Hayırlı Olsun Yakışmış

Çok teşekkürler sizide bir iki kez avcılarda quennsın orda gördüm aracınızı yani :)

beni avcıların her köşesinde görebilmen mümkün kardeşim ben sana denk gelmedim ama henüz oralarda :)

Abi ben denizköşklerde oturuyorum Avcılarda pek takılmıyorum direk yanyoldan e-5e bağlanıp bakırköy falan oralara gidiyorum :) Dönüşte hep meydan fesin ordan eve geliyorum ama tur atarak :D O zamanlar görmüştüm :)

​Maşallah Hayırlı Olsun Yakışmış

Teşekkürler abicim sağolasın :)

Hocam maşallah araç çok güzel olmuş :) kazasız belasız binin inşallah.
yalnız size bir kaç sorum olacaktı :)
Arabada çukura girdiğinizde çok sarsıntı hissetmiyormusunuz bukadar basıklıkla?
Aracın üzerindeki yay orjinal yayı mı ?Sadece coilover kit mi var?
Fren kaliperini nası sarı yaptınız boyadınız mı yoksa orjinal sarı fren kaliperi mi aldınız?

Abi ben denizköşklerde oturuyorum Avcılarda pek takılmıyorum direk yanyoldan e-5e bağlanıp bakırköy falan oralara gidiyorum :) Dönüşte hep meydan fesin ordan eve geliyorum ama tur atarak :D O zamanlar görmüştüm :)

Bende zburnunda oturuyorum ama avcılarda çok tanıdığım var ondan devamlı o tarafa geliyorum bir gün karşılaşırız kardesim avcılar bakırkoy yada bir bulusmaya gelirsen ;)

Maşallah yakışmış aracn son hali çok güzel olmuş melih.Kazasız belasız.

Hocam maşallah araç çok güzel olmuş :) kazasız belasız binin inşallah.
yalnız size bir kaç sorum olacaktı :)
Arabada çukura girdiğinizde çok sarsıntı hissetmiyormusunuz bukadar basıklıkla?
Aracın üzerindeki yay orjinal yayı mı ?Sadece coilover kit mi var?
Fren kaliperini nası sarı yaptınız boyadınız mı yoksa orjinal sarı fren kaliperi mi aldınız?

Teşekkürler sağolasın. Malesef biraz konfor kaybım oldu lastiklerden ötürü. Sekmeye başladık arabayla :) Üzerinde önlerde coilover var coiloverda spor yay yoktur coilverın kendi yayı vardır. Arkalarda spor yay var eibachın kırmızı renkli yaylar. Fren kaliplerini taksi sarısına fırçayla boyadım dükkanda. Fren kaliperi falan almadım teşekkürler :)

Bende zburnunda oturuyorum ama avcılarda çok tanıdığım var ondan devamlı o tarafa geliyorum bir gün karşılaşırız kardesim avcılar bakırkoy yada bir bulusmaya gelirsen ;)

Denk geliriz abi illaki buluşmaya falanda gelicem görüşürüz :)

Maşallah yakışmış aracn son hali çok güzel olmuş melih.Kazasız belasız.

Teşekkürler armağan çok sağolasın :)

Teşekkürler sağolasın. Malesef biraz konfor kaybım oldu lastiklerden ötürü. Sekmeye başladık arabayla :) Üzerinde önlerde coilover var coiloverda spor yay yoktur coilverın kendi yayı vardır. Arkalarda spor yay var eibachın kırmızı renkli yaylar. Fren kaliplerini taksi sarısına fırçayla boyadım dükkanda. Fren kaliperi falan almadım teşekkürler :)

Denk geliriz abi illaki buluşmaya falanda gelicem görüşürüz :)

cevabınız için teşekkürler hocam.coilover spor yaylara göre daha konforlu mu oluyor?internette biraz araştırdımda kumandalısı var coiloverlerin.onu yaptırmak ne kadar tutar sizce?

Maşallah Kardeşim Harikaa Olmus
Allah Kaza Bela Vermesın

cevabınız için teşekkürler hocam.coilover spor yaylara göre daha konforlu mu oluyor?internette biraz araştırdımda kumandalısı var coiloverlerin.onu yaptırmak ne kadar tutar sizce?

Airridedan bahsediyorsun Bursada yapıyolar 2.500 tl civarında fiyatı. Coiloverı benim kadar basmazsan konforlu olur ama limitleri zorladığın zaman ister istemez konfor kaybın oluyor.

Geri