ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Maşallah Hayırlı Olsun Yakışmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkürler sizide bir iki kez avcılarda quennsın orda gördüm aracınızı yani
beni avcıların her köşesinde görebilmen mümkün kardeşim ben sana denk gelmedim ama henüz oralarda![]()
Maşallah Hayırlı Olsun Yakışmış
Abi ben denizköşklerde oturuyorum Avcılarda pek takılmıyorum direk yanyoldan e-5e bağlanıp bakırköy falan oralara gidiyorumDönüşte hep meydan fesin ordan eve geliyorum ama tur atarak
O zamanlar görmüştüm
![]()
Hocam maşallah araç çok güzel olmuşkazasız belasız binin inşallah.
yalnız size bir kaç sorum olacaktı![]()
Arabada çukura girdiğinizde çok sarsıntı hissetmiyormusunuz bukadar basıklıkla?
Aracın üzerindeki yay orjinal yayı mı ?Sadece coilover kit mi var?
Fren kaliperini nası sarı yaptınız boyadınız mı yoksa orjinal sarı fren kaliperi mi aldınız?
Bende zburnunda oturuyorum ama avcılarda çok tanıdığım var ondan devamlı o tarafa geliyorum bir gün karşılaşırız kardesim avcılar bakırkoy yada bir bulusmaya gelirsen![]()
Maşallah yakışmış aracn son hali çok güzel olmuş melih.Kazasız belasız.
Teşekkürler sağolasın. Malesef biraz konfor kaybım oldu lastiklerden ötürü. Sekmeye başladık arabaylaÜzerinde önlerde coilover var coiloverda spor yay yoktur coilverın kendi yayı vardır. Arkalarda spor yay var eibachın kırmızı renkli yaylar. Fren kaliplerini taksi sarısına fırçayla boyadım dükkanda. Fren kaliperi falan almadım teşekkürler
Denk geliriz abi illaki buluşmaya falanda gelicem görüşürüz![]()
cevabınız için teşekkürler hocam.coilover spor yaylara göre daha konforlu mu oluyor?internette biraz araştırdımda kumandalısı var coiloverlerin.onu yaptırmak ne kadar tutar sizce?