• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

FAN KAPANMIYOR SAATLERCE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tayoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tayoo

Kayıtlı Üye
01-Adana
Merhaba aracım 2012 icon paket benzinli manuel 1.2 16 valf clio4.Aracımla klima açık 3 km yol yapıyorum ilk başta 10 dakika fan çalışıyordu sonra kapanıyordu normaldir dedim.Geçenlerde 3 km yol yaptım başında bekledim 45 dakika kapanmadı sonra fan soketini çektim saat 3 te akşam 6 oldu taktım soketi taktığım gibi çalıştı.Arabada hata kodu çıkmıyor elektrikçi çocuk dedi hararet müşürü arızası verdi gittim değiştirdim sonra biraz düzeldi.Bugün arabayı 30 km kullandım fan 7 dakika çalıştı kapandı sonra 5 km klimalı kullandım 2 saat sonra bi geldim fan hiç durmamış 5 km yol yaptım yol yaparken klima kapalıydı ama fan yine çalışıyordu(fan 2 saat çalıştığı zaman arabayı açtım hararet doğru gösteriyor mavi ama fan durmamış.Bazen yapıyor bazen yapmıyor .Başına böyle bi arıza gelen var mı ? acaba fan rolesi mi takılı kalıyor yoksa termostatt mı başına gelen var mı ?

Geri