Hgs Etiketli Clio 4

Selamlar, hayırlı haftalar dilerim.

Ben aynanın tam altına gelecek şekilde ortalayarak camın iç kısmından yapıştırdım. Geçişlerde sorun yaşamıyorum, cebime otomatik mesajı geliyor zaten...

Son düzenleme:
Teşekkürler Aykut abi sanada iyi haftalar hayırlı işlerin olsun

Merak ettim abi sana zahmet olmassa bir fotoğraf ile gösterebilirmisin yapıştırmadan önce nokta atışı yapıyım :)
Selamlar, hayırlı haftalar dilerim.

Ben aynanın tam altına gelecek şekilde ortalayarak camın iç kısmından yapıştırdım. Geçişlerde sorun yaşamıyorum, cebime otomatik mesajı geliyor zaten...

hgskartgsterim.jpg
Resmi ayarlamaya çalışıyorum hemen gönereceğim. Aynanın altına görünen dikdörtgen beyaz hgs kartı

Son düzenleme:
Merhaba ilk msj bütün gündür yazıları okuyorum kısmet ise clio 4 düşüncesi içindeyiz. Konuyu okurken içinizi rahatlatabilecek bir bilgiyi paylaşmak istedim. Daha önce beceriksizliğim yüzünden yamuk yapıştırdığım bir hgs oldu sonra düzeltme niyeti ile büyük bir hata daha yapmış olup çektim ve içinde özel beyaz bir alanında olduğu alanı da dahil olarak yırtım :) Mahçup olmamak için ses etmedim ve öyle geçtik. O köprüden geçtiğimde sanki meksika sınırını geçmiş idam mahkumu gibiydim :) demem o ki yırtılsa bile geçiyor çok kasmayın :)

Son düzenleme:
Bende noktasız yere koydum az aşşağısına sıkntı olmadı

Ben yamuk yapıştırmışım kötü görüntü oldu :(

Megane 2 Dyn. Ön cam atermik olduğundan servisin tavsiyesi üzerine aynanın üstündeki siyah noktalı alana yapıştırdım daha gişelerden geçmek nasip olmadı ;)

noktalı yerin 1 cm aşağısında sorunsuz çalsıyor..defalarca denendi :)

Madem aracın plakasında HGS olursa hesaptan düşüyor ne diye bu zımbırtıyı cama yapıştırtıyorlar hiç anlamıyorum? Benim Megane 3'üm simsiyah bi o öyle sırıtıyor orada... Ön camı değiştirdiğim için şu an çalışmıyor (bir kere sökülüp takılınca bozuluyormuş) ama her geçişimde kaçış demesine rağmen hesabımdan 3.40TL düşüyor... Bu arada ben de noktalı alana yapıştırmıştım çünkü HGS'nin broşüründe öyle gösteriyor... Daha önce OGS'yi de oraya yapıştırmıştım... Yarın söktüreceğim camdan... Kaçış desin hesaptan düşsün işte... (((:

Geri