Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracıma yakıt aldıktan 150 km sora motor risk hatası verdi acaba sorun nedir_? ekrandan yazı gitmiyor motor stop yazısı çıktı pazar olduğu için bi yerede gösteremedim sizce sorun nedir?
kitapçığında stop uyarısı gelince durdurup servisi arayın der. size tavsiyem aracı çalıştırmayı denemeyin ve pazartesi sabahı servisi veya reno yol yardımı (tlf:444 62 47 dilerseniz yol yardımı şimdi bile arayabilirsiniz) arayın ve dizüstü bilgisayarlarıyla gelip arızaya baksınlar. arıza nedenleri çeşitli olabilir, kesin cevabı bilgisayar verir. sonuçtan bizleri haberdar ederseniz memnun oluruz. çok geçmiş olsun arkadaşım...
yazan arkadaşlara teşekkür ederim aracı bugün götürdüm turbo elektro vanasında sorun var dediler soketi çıkardı taktı sorun gitti parça fiyatına 180tl dedi tekrar aynı sorunu vermediği için yaptırmadım bidaha yaparsa değiştiricem
yazan arkadaşlara teşekkür ederim aracı bugün götürdüm turbo elektro vanasında sorun var dediler soketi çıkardı taktı sorun gitti parça fiyatına 180tl dedi tekrar aynı sorunu vermediği için yaptırmadım bidaha yaparsa değiştiricem