Arkadaşlar yurt dışından bir akrabam telefon getirdi ve şuan kapalı bir ay içinden yurt dışına gidip gelen arkadaşlarımızdan pasaportu müsait olan varmı şimdiden teşekkürler ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi arkadasim satiyor pasaportunu. bu islemler icin. 150 tlydi galibaArkadaşlar yurt dışından bir akrabam telefon getirdi ve şuan kapalı bir ay içinden yurt dışına gidip gelen arkadaşlarımızdan pasaportu müsait olan varmı şimdiden teşekkürler ..
Son fiyat alayım arkadaşındanBi arkadasim satiyor pasaportunu. bu islemler icin. 150 tlydi galiba
150 den asagi inmiyor. Bu fiyatlara satiliyormus zatenSon fiyat alayım arkadaşından
bunlarla hiç uğraşma ben 6 ay önce yurtdışından galaxy s3 getirttim piyasası 1700 tl idi ben 950 tlye aldım gittim bi telefoncuya hurda bir samsung modelinin imei numarasını girdi 50tl ye mal oldu bana ogün bugündür sorunsuz kullanıyorum.Bu iş ticarete dökülmüş biz ne yapalım almaz olaydım ama açtırıcaz bi şekilde