R9 Su Sesi ?

ibrahimmcolak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Daha önceden amcamın 88 r9'unda da aynı sesvardı bugun ilk defa benim karetata yaptı. İlk çalıştırmada su sesi sürahi ile su dökercesine ses. nedir bu ses muhtemelen çoğu r9 da var.

1 yıl boyunca r9 kullandım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadımhımm.Ama yardım edecek arkadaşlar çıkacaktık mutlaka..:eyv

garip ilginç bi ses bildigim lıkır lıkır su sesi direksiyonun hemen altından geliyor ama anlam veremedim benzin hortumu falnada yok orda bildigim

hava vardır arabada kaloriferi açtığınızda veya ilk çalıştırmada gelir genelde fan zamanında açıyorsa dert etmeyin

Soğutma suyunun havasını alın ,muhtemelen yakın zamanda kalorifer ayarları ile oynamışsınızdır.kalorifer musluğu tam açmamış ya da kapatmamışta olabilir şırıltı şeklinde özellikle debriyaja basınca ses yapar.

Kalorifer sisteminde hava var aldırmalısın. Radyatör tamircilerinin hepsi yapar bu iş. Korkulacak bir şey yok.

sumuhımm​vestenhaustan filan gelmesin ses diyeceğimde ....

​Benim araçta senelerdir var bu ses.Sıkıntı olmaz merak etmeyin, havasını aldığınızda düzelir.:eyv

15 gündür araba bende hiç yapmadı. ilk defa yaptı. 15 günde ne su ekledim ne hava yaptı ne hararet. sisteme hava girecek bi durum olmadı

bende de vardı ve havdan yada conta yanmadan yapar yakmak için hararete gerek yok zamanla deformede oluyor. ben yaşadım

Geri