Reno clio 4 2017 makyajli kasa park sönsörü

gokhanclio4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın garantisi devam ettigi için dışarda bir yerde park sensörü taktıramadım servistede ücret ne kadardır sizce yada aramızda taktıran varmı

Arkadaşlar aracın garantisi devam ettigi için dışarda bir yerde park sensörü taktıramadım servistede ücret ne kadardır sizce yada aramızda taktıran varmı

Bana hediye etmişlerdi sensör. Makyajlı kasa clio4. Güzel bir şekilde yaklaşırsanız belki hala şansınız vardır.

Eğer hediye etmezler ise 200-300 arası bir fiyat isteyeceklerdir 30 tllik sensöre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Servis hediye olarak veya ücretli yapar ama siyah sensör takar.Aracınız siyah ise iyi metalik veya beyaz ise göze batıyor.
Benim aracım alev kırmızı siyah hediye ettiler bir ay sonra bozuldu ,götürdüm garantiye yaptık dediler yine bozuldu.Kendinden kırmızı aldım bi takım değiştirdim
şimdilik iyi gibi.

Araç beyaz. Siyah takılmadı. Beyaz sensörler. Ücretsiz hediye edildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Park sensörü garanti bozmaz bence yada bozuyorsa çok garip geldi bana. Bence dışarda taktırın

NBC48 USTA bozma şansı olabilir çünkü aracın arka tamponunu deliyorlar yani

Dışarıda taktırırsanız garantiyi bozmaz. Serviste fluence icin 180,00 liraya taktırdım ben. Aracım beyaz. Sensörler siyah gelmisti. Onu beyaza boyayıp öyle taktılar. 240,00'a da ekranlı olanı vardı ama eski cin malları gibi olduğundan istemedim. Ekransın aldım. Aldığımdan beri de sorun yaşamadım. Hatta geçenlerde tam sensörün üzerinden surttuler benim arabaya hala çalışıyor.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Servisten alacaksanız sadece sesinin yüksek olmasına dikkat edin. Bana verdikleri ikaz çok dusuktu sesi bir kademe üzeri ile değiştirdim onu sonra.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Bir kademe üzeri ile nasıl değiştirdiniz ?

renaultun hala 2017 yılında park sensörü gibi şeylerden kısmasını anlamıyorum.icon aracımda torpido ışığı yok..

Geri