Reno clio 4 2017 makyajli kasa park sönsörü

renaultun hala 2017 yılında park sensörü gibi şeylerden kısmasını anlamıyorum.icon aracımda torpido ışığı yok..

Makyajlı kasada joydan itibaren joyda dahil torpido ışığı koymuşlar hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

Ben Almanya'da Renault servisinde usta ile arabada yapılabilecek değişiklikler hakkında konuşmuştum.

Tek söylediği motor hariç dış ve iç aksamda arabayı pert edecek bir hasar oluşturmadığı sürece kesinlikle yapılan değişikliklerde garanti bozulmaz demişti.

Park sensörü motor ve motor aksamları ile ilgili olmadığı için, eminim burada takılsın Renault kazansın diye size böyle söylendiği düşüncesindeyim.

Serviste bana siyah sensör takıldı hatta göstergesiz gel gelelim ben bu sayfaya üye olduktan sonra beyaz arabaya beyaz sensör takılabildiğini burda öğrendim geçte olsa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır misali size soruyorum arkadaşlar Ben var olan sensörleri siyahları beyaz sensörle değiştirebilirmiyim boyayla uğraşmadan tesisat hazır göstergesiz olanların kablosu ön kapıya kadar çekiliyormu bilen varmı ?

Serviste bana siyah sensör takıldı hatta göstergesiz gel gelelim ben bu sayfaya üye olduktan sonra beyaz arabaya beyaz sensör takılabildiğini burda öğrendim geçte olsa bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır misali size soruyorum arkadaşlar Ben var olan sensörleri siyahları beyaz sensörle değiştirebilirmiyim boyayla uğraşmadan tesisat hazır göstergesiz olanların kablosu ön kapıya kadar çekiliyormu bilen varmı ?

beyaz sensör ben hiç görmedim hocam, hep boyasız gelir biz boyar ya da boyatırız.. bu arada sensörü boyamak hiç zor bir iş değildir. kendiniz de yapabilirsiniz.. herhangi bir oto sanayisinde boya dükkanına gidip aracınızın boya kodunu verdiğinizde (kapı içerisinde yazıyor olması lazım).. 8-10 tl karşılığında aracınızın boyasından 100 gr kadar yaptırabilirsiniz. aynı dükkandan bir de suluboya fırçası alıp kendiniz kolaylıkla boyayabilirsiniz.. ille sprey makinesiyle atılmasına gerek yok.. ama ben illa sıfır hata olsun istiyorum diyorsanız o da kolay.. yaptırmış olduğunuz boya ile virlikte bir oto boyacısına gidersiniz.. park sensör kafaları azıcık çekme ile gelir zaten arkasında da soketleri vardır muhtemelen ve soketinden ayırdığınız zaman ele gelir.. ustamız bu park sensörlerini alır bir karton üzerine takar (soketli değilse araçtan kısmen ayırarak aynı işlemi gerçekleştirir) ve sizin yaptırmış olduğu boyayı nozzle ile püskürterek boyar. 15 dakikanın ardından boya kısmen kurumuş olur ve sensör kafası yerine tekrar oturtulur.. birebir aracınızla aynı renk sensörünüz olmuş olur..

Bir kademe üzeri ile nasıl değiştirdiniz ?
Servisteki arkadasimin elinde baska bir uyari dudugu vardi eskisini cikartip onu taktik. Su an makul duzeyde ses cikiyor.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Sonradan takili olan sensorler disaridan bir firma ile yapilan anlasma neticesinde araca uyumlu olarak geliyir fakat taktir edersiniz ki her aracin bir suru rengi var o renkleri elinde tutmak servis adina gereksiz stok dolayisi ile siyah olatak geliyor hepsi ama isyerseniz aracin boya koduna gore yine takilmadan once boyaniyor. Benim araca da siyah gelmisgi taktirmadan boyattim hepaini bir dakika surmuyor boyanmasi.

Bir de araca taktirirken hepsini teksira taktirmak yerine sag sol iki tanesini tampon kosesine iki tanesini de ortadakileri tampon altindagi ek kisma taktirin. Daha estetik duruyor.

Geri