Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slmlar değerli arkadaşlar gecen gün aracımı servise bıraktım yaklaşık 1o gün kadar kaldı.daha sonra eve geldiğimde anahtarımın olağanüstü şekilde çizikler olduğunu gördüm.ne yapılabilir bu konuda
slmlar değerli arkadaşlar gecen gün aracımı servise bıraktım yaklaşık 1o gün kadar kaldı.daha sonra eve geldiğimde anahtarımın olağanüstü şekilde çizikler olduğunu gördüm.ne yapılabilir bu konuda
Servisle bi görüş güzel bir dille anlat oldu oldu olmadı neresi gerekiyorsa şikayetçi ol hakkını savun servise boşuna götürmüyorsun sonuçta servis demek orijinallik demek.
Kart veya anahtar farketmiyor. Anahtarlar araç içinden dışarı çıkmıyor. Bir diğer önemli konu ise aracı alırken keşke kontrol edip o an bildirseydiniz. Su durumda kabul edileceğini pek sanmam ama yine de iyi niyetli bir yaklaşım içerisinde durumu izah edin. Agresif giderseniz kesinlikle sonuç alamazsınız.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cizik olan taraf sanirim siyah mat olan bolge, beyaz zemin o kadar kolay cizilecegini sanmam. Eger beyaz taraf cizilmisse yeni kapak isteyin, siyah tarafsa zaten yapacak bisey yok, anahtarin komple değişmesi gerecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi