Trafikte sizi sinirlendiren şeyler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coskun34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coskun34

Coşkun,
Süper Moderator
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar trafikte sizi en çok ne rahatsız eder neye sinir olursunuz.

Ben bu aralar arka sis lambaları na ayar oluyorum çok göz alıyor .

Halojenlere takılmış beyaz ampuller ve beyaz sisler de ayni etkiyi yaratiyor maalesef

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1- Kamyonlardaki off road aydınlatmalarını asfalt yollarda kullananlar,
2- Geceleri ön ve arka sis farı ile gezenler,
3- Merceksiz zenonlar, halojenlere takılan beyaz ampuller,
4- Hız sınırında giderken dibine kadar girip hızlı git anlamında sellektör yapanlar,
5- Yaya geçidinde durduğunuzda arkadan kornaya basanlar.

ışıklarda yeşil yandığı anda kornaya basanlar= bu konuda halkımız çok yetenekli. çünkü yeşil yanmasıyla korna arası saniye değil saliselerle ifade edilir.
gece uzun yolda uzun farlar= bu çok sıkıntı değil. biraz yavaşlayıp önüme alıp uzunları açıyorum. intikam alınmış oluyor. sonra oda sinir olunca ya o hızlanıp gidiyor yada ben.
birde çok agresif olanlar= biraz sakin olmanın ne zararı var. ne demişler TÜRKLER EVLERİNDE NE KADAR HÜRMETKARSA, TRAFİKTE DE BİR O KADAR SİTEMKAR

Trafikte emniyet şeridinde gidip cart diye yola dalanlara neler neler diyorum onlar olmasa günahlarım azalır [emoji51]
Birde son zamanlarda elinde telefon ile araç kullananlar dan çok rahatsızım

1- Düşük modelli araçlara beyaz lamba takıp gözü kör edenlere ( genellikle tofaşçılar yapıyor) ben bunlara farlarımın ayarını en getirip uzunları açarak geçiyorum yanlarından.
2- Sis yokken sis farı yakanlara.
3- Otobanda orta şeritte 110 120 ile giderken otobüslerin gelip sellektör yapmasına ( Otobüsler bizden nasıl olabiliyor da hızlı gidiyor ? Bunlara ceza yazmıyorlar anlaşmışlar galiba )
4- Önümde cep telefonu ile konuşup yavaş yavaş giden dingil şoförlere.
5- Benim hızlı geldiğimi gördüğü halde tali yoldan ana yola girenlere..
6- Ailemle birlikte seyir halinde giderken makas atan zübbelere.
7- Yol serbest sollamaya geç diye sinyal veren şoförlere..

Yazılanların tamamına katılıyorum... :)

1- Düşük modelli araçlara beyaz lamba takıp gözü kör edenlere ( genellikle tofaşçılar yapıyor) ben bunlara farlarımın ayarını en getirip uzunları açarak geçiyorum yanlarından.
2- Sis yokken sis farı yakanlara.
3- Otobanda orta şeritte 110 120 ile giderken otobüslerin gelip sellektör yapmasına ( Otobüsler bizden nasıl olabiliyor da hızlı gidiyor ? Bunlara ceza yazmıyorlar anlaşmışlar galiba )
4- Önümde cep telefonu ile konuşup yavaş yavaş giden dingil şoförlere.
5- Benim hızlı geldiğimi gördüğü halde tali yoldan ana yola girenlere..
6- Ailemle birlikte seyir halinde giderken makas atan zübbelere.
7- Yol serbest sollamaya geç diye sinyal veren şoförlere..
bende tofaşcıyım :) o lambalar yok ama
sis farı güzel olmuyorda değil yani şimdi
otobüslerde bazı firmalar hız sınırını çok nadir aşar. ama bazıları hiç acımaz. genel de de kaza haberlerinde o malum firmayı görürüm. insan gibi kullanmıyorlar çünkü

birde sağdan kırıp çamurluğa sürtüp sonrada dayılanan öküzler var onlara ve tümüne katılıyorum

Geri