xenonlarımız takıldı 6000kelvin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozi28

Özkan ŞEN ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugun xenonları taktım biraz uğraştırdı ama değdi şimdiden kendiniz yapacaksınız söyleyeyim uzun saplı tors vidalamanız olsun far sökmek için resimler eklenecek

hayırlı olsunda insallah dogru montajlamısındır aksi takdirde aracın canbus sistemine zarar verirsin yakarsın valla tüm elektrik tesisatnı. gerçi yanıyorsa far sıkıntısız bi sekilde dogru takmısındır resimleri bekliyoruz. + aksam cekimide olursa iyi olur.

Hayırlı olsun xenonların, Ne anladık bu konudan detay yok...:)

hayırlı olsun abi resimleri bekliyoruz:eyv

Resim isteriz qw Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun Xenon'larınız benimkilerde geldi yarın montajını yapacağım güle güle kullanın :eyv

hayırlı olsun güle güle kullan

işte resimler merceklerden başlıyoruz parklar 8 ledli gayet parlak görünüyor uzaktan bakınca
ksapark.jpg

parklarsisler.jpg

parklar + sisler

ksalarsisler.jpg

kısalar + sisler
parklar.jpg

parklar
ksalar.jpg

kısalar
sispark.jpg

sisler

aydınlatması çok iyi montajlarken resimleyemedim

resimleri telden çektim kamerası 12mp ama iyi çıkmamış kusura bakmayın

öncelikle hayırlı olsun :) kuru havada cok iyi olucak 6000lik hemde inanılmaz iyi ve uzagı daha iyi aydınlatıcak. ama yagmurlu havada,sisli havada,karlı havada maalesef aydınlatma düsücek allah o zaman yardımcınız olsun derim o yuzden 8000lik her türlü hava sartında cok iyi aydınlatıyor ve yakın mesafeyi daha iyi aydınlattıgı için çukurlara girme riskiniz sıfır olucaktı neyse artık güle güle kullanın ne marka bu xenonlar ?

Geri