Yağmur Öncesi Clio4

Maşallah çok güzel görünüyor. Jant boyu nedir? Basıklık güzel duruyor. Yay mı kullandınız ne marka için ?

Maşallah. Herşeyi tadında olmuş arabanın. Normalde paçalıklardan nefret ederim, gerçekten nefret ederim, ilk defa bir arabada gözüme batmadı hatta dikkatimi çekti ve yakıştırdım. Gayet güzel yapmışsın, güle güle bin.

Maşallah çok güzel görünüyor. Jant boyu nedir? Basıklık güzel duruyor. Yay mı kullandınız ne marka için
Eyw sagolasin jantlar 17 yaylarida araci bastirdigim yerden uydurduk herhangi bi markasi yok.cogu yaylar ayni artik neredeyse

Maşallah. Herşeyi tadında olmuş arabanın. Normalde paçalıklardan nefret ederim, gerçekten nefret ederim, ilk defa bir arabada gözüme batmadı hatta dikkatimi çekti ve yakıştırdım. Gayet güzel yapmışsın, güle güle bin.

Sagolasin hocam tesekkur ederim o guzel yorumun icin

kardeşim aracın çok güzel.. Allah nazarlardan korusun.. ama bence jantların rengi değişmeli birde arkadaki paçalıklar sökülmeli.. bunlar benim fikrim ama :)

Jantlar füme olabilir :) Ama bu halide çok iyi :bravo

evet kesinlikle füme olmalı bencede ;) bu hali nedense gözümü tırmalıyor ama nedenini çözemedim gitti işte :)

Birisi Fotoshop İle Füme Yaparsa Görmem Lazım,Neden Olmasınki,:)

kardesim sen palstidip ile boyamaktan bahesdiyordun ne oldu o is ?

Geri