selamun aleyküm arkadaşlar aracım 0,9 icon start&stop aracı alalı bir sene rahat oldu ve ilk aldığım günden beri araç çok yakıyor.. ilk başlarda da yazdım bu sorunu ama araç o zaman daha 1000 km de idi motor açılmadığından yakabilir vs. denildi servisede söylemiştim zamanla düşer dedi ama hiçte düşmedi. hatta ben bu araçla Mardinden İzmire oradan Antalya-Alanya daha sonra Mersin ve en son Mardine geldim motor daha ne kadar açılabilirki şuan 13500 km de 50 tl ile 110-120 km zor yapıyorum aracıda zorlamıyorum genel itibari ile 70-110 km arası çok nadir 120-130 yapıyorum ama hep böyle servise gittim geçen söyledim pek önemseyen olmadı egzoz ucunu baktı çok kararmıştı yakıttandır dedi yakıtı aldığın yere dikkat et dedi ama ben ya shell den yada opetten alıyorum başka bir yerden de almıyorum şimdi arkadaşlar bu yakıt sorununu yaşayıp servise giden var mı ve bununla ilgili çözüm üreten ??
bir diğer sorunum akü start&stop çalışmıyor onun yüzünden % 70 şarz olmuyor onu da gösterdim servise araçta kumandalı egzoz var onu bahane etti ondan yapar dedi ama egzozu kapatıp açmasam da aynı sorun devam ediyor start&stop çalışmıyor bu 6-7 aydır çalışmıyor.. aynı şekilde bizim araçlarda akü sorunu yaşayanlar olduğunu duydum onlarda sorun neydi aküleri değişti bi zahmet aküsü değişenler bilgi verebilir mi bende aynı şekilde sorunu servise iletip aküyü değiştireyim tabi servise gitmeden kumandayı sökecem bahane bulmasın aküyü de garantiden değiştirdikten sonra ciddi ciddi 0,9 araca bende lpg takmayı düşünüyorum artık...
bir diğer sorunum akü start&stop çalışmıyor onun yüzünden % 70 şarz olmuyor onu da gösterdim servise araçta kumandalı egzoz var onu bahane etti ondan yapar dedi ama egzozu kapatıp açmasam da aynı sorun devam ediyor start&stop çalışmıyor bu 6-7 aydır çalışmıyor.. aynı şekilde bizim araçlarda akü sorunu yaşayanlar olduğunu duydum onlarda sorun neydi aküleri değişti bi zahmet aküsü değişenler bilgi verebilir mi bende aynı şekilde sorunu servise iletip aküyü değiştireyim tabi servise gitmeden kumandayı sökecem bahane bulmasın aküyü de garantiden değiştirdikten sonra ciddi ciddi 0,9 araca bende lpg takmayı düşünüyorum artık...