vay vay vay beklenen araç gelmiş
cenkerim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız olsun işallah arka tampona nazar boncuğu as

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş hayaller bunlar Cenker izinsiz kontağı bile çeviremez...hehehehemangalı hazırladım etlerde tamam büyüküde açtım kalacak yerinizde tamam tek şey gaza basmak olacak![]()
Boş hayaller bunlar Cenker izinsiz kontağı bile çeviremez...hehehehe
Rencide etmiyorum, buluşmalara neden gelemiyor sanıyorsun...abi cenkerimi rencide etmeyelim![]()
![]()
![]()
Herşey Zamanlaaakazasız belasız kulllan beni al sonra anıllı alırız ordan adanaya gideriz bir adana yer geliriz aksam gel...
Saol Dostum Asıcam Hpsinivay vay vay beklenen araç gelmişcenkerim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız olsun işallah arka tampona nazar boncuğu as
Seviyorum Anadalıyı 12 3mangalı hazırladım etlerde tamam büyüküde açtım kalacak yerinizde tamam tek şey gaza basmak olacak![]()
Saol Halil Emiii qwHayırlı olsun Cenker...
Maşallah, Allah kaza bela vermesin...
Artık Öyle Değil Sınırları Aşmadan İstediğim Gibi Rahat GezebilirimBoş hayaller bunlar Cenker izinsiz kontağı bile çeviremez...hehehehe
Dimi.. 12 3abi cenkerimi rencide etmeyelim![]()
![]()
![]()
Teşekkür Ederimhayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar
Abi İstanbul Başka Ama...Rencide etmiyorum, buluşmalara neden gelemiyor sanıyorsun...
Artık Öyle Değil Sınırları Aşmadan İstediğim Gibi Rahat Gezebilirim
Abi İstanbul Başka Ama...